Το σχόλιό του για την ήττα του Παναθηναϊκού στην Ιταλία από τη Φιορεντίνα με σκορ 3-1 και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Conference League, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.
Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε στο «εφιαλτικό» όπως χαρακτήρισε ξεκίνημα του αγώνα για την ομάδα του Ρουί Βιτόρια, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ουσιαστικά πλήρωσε αυτό το κακό του διάστημα και πως αδίκησε τον εαυτό του μιας και στο 2ο ημίχρονο ήταν καλύτερος των «βιόλα». Παράλληλα, τόνισε πως εκεί όπου το ματς είχε γείρει υπέρ της ελληνικής ομάδας, μίλησε η ατομική ενέργεια του Κεν και εκεί κρίθηκε η πρόκριση.
Τέλος, στάθηκε και στον Σκωτσέζο διαιτητή, Μπίτον, για τον οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πρέπει να γυρίσω πολλά χρόνια πίσω για να βρω τέτοια εμετική διαιτησία εις βάρος ελληνικής ομάδας. Αισχρή διαιτησία, χάρισε 5-6 κίτρινες στη Φιορεντίνα, έκοψε 2-3 αντεπιθέσεις του Παναθηναϊκού».
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:
Διαβάστε Επίσης
Πέταξε ένα ημίχρονο, έδειξε χαρακτήρα, αλλά αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός Αν κατέβαινε… και στα δύο ημίχρονα, ο Παναθηναϊκός θα είχε προκριθεί! Βιτόρια: «Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι - Ο διαιτητής δεν στάθηκε στο ύψος της ποιότητας των δυο ομάδων» Ιωαννίδης: «Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία σήμερα - Σταθήκαμε αντάξιοι του επιπέδου της Φιορεντίνα» Βιτόρια: «Περήφανος για τους παίκτες μου, είδα μια ομάδα μαχητική που δεν τα παράτησε ποτέ» Γκολ, χαμένες ευκαιρίες και «αχ» στο τέλος: Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού στη ΦλωρεντίαΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.